Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Meniu
ro
hu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni si Conditii
 

Inainte de a utiliza sau obtine orice produs, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1. Informatii despre magazin online

Site-ul www.sarkanykazan.ro este administrat de catre S.Heating-Welding SRL cu sediul in localitatea Miercurea Ciuc, str. Jigodin nr. 99, cu punct de lucru Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr 92, judetul Harghita, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J19/678/2017, Cod de Identificare Fiscala RO38208328, Tel. 0752606620, email. office@sarkanykazan.ro

2. Acceptare TCGV

Administratorul va oferi acces și  va permite sa utilizarti magazinul online daca acceptați acesti termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricărui produs, continut, date, produs, informatie sau serviciu prin intermediul magazinului nostru online, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a adauga sau de a modifica orice informatie continută in magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

- Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Sarkanykazan, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Legalitatea, valabilitatea unui contract la distanta.

- Prin plasarea unei comenzi pe magazinul online Sarkanykazan, clientul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon, prin care administratorul isi va desfasura activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV al magazinului online Incalzirerom constituie baza contractului incheiat in acest mod.
- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
-Cumparatorul devine proprietarul bunurilor dupa confirmarea platii, dupa plata si semnarea documentelor de livrare in cazul platii prin mandat postal sau prin card, sau dupa semnarea documentelor de livrare in cazul livrarii prin curierat sau ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online Sarkanykazan, poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de Sarkanykazan si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informate corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

7. Garantii

S.Heating-Welding SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie).

Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu:

Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul www.sarkanykazan.ro în dreptul produselor în cauza.
Produselor comercializate  este garantata calitatea pe perioada inscrisa pe ambalaj, in conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email office@sarkanykazan.ro . 

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de confidentialitate:

S.Heating-Welding S.R.L. (proprietarul site-ului www.sarkanykazan.ro) va asigura ca va administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care nu le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

Datele dumneavoastra personale ne ajuta sa stim care va sunt asteptarile si nevoile privind produsele si serviciile noastre, sa ne imbunanatim activitatea si sa va tinem la curent cu noutatile din domeniu.

Datele personale prelucrate:

- Nume, prenume;

- Adresa de domiciliu / adresa de livrare;

- Număr de telefon, adresa de email;

- Detalii privind tranzacțiile efectuate (istoric produse achiziționate, prețuri, adrese de livrare);

- Detalii legate de traficul pe site și zona din care accesați site-ul nostru.

*Daca nu sunteţi logat și nu plasaţi comenzi, nu colectam datele de mai sus. 

Scopurile prelucrarii datelor:

- intocmirea ofertei / onorarea comenzii / emiterea documentelor fiscale;

- atentionari privind expirarea termenului de garantie a produsului / expirarea termenului de valabilitate a serviciului achizitionat;

- urmarirea si monitorizarea vanzarilor;

- reclama, marketing si publicitate;

- desfasurarea serviciului de relatii cu clientii,

- servicii de comunicaţii electronice.

Destinatarul datelor personale: S.Heating-Welding S.R.L  in baza obligatiilor ce ii revin pentru executarea comenzii dvs. sau pentru indeplinirea celorlalte scopuri declarate mai sus, cu respectarea procedurilor specifice prelucrarii datelor cu caracter personal.

*Nu oferim nicio informatie personala catre terti, decat in masura in care transmiterea acestor informatii decurge din executarea comenzii si se adreseaza doar institutiilor competente legal sau atunci cand acest lucru este solicitat de catre parchet, politie, instante judecatoresti sau alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile personale garantate:

  • dreptul la acces;
  • dreptul la rectificarea datelor;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate pe o prelucrare automata;
  • dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale;
  • dreptul la retragerea consimtamantului*;
  • dreptul la stergerea datelor;
  • dreptul de a depune plangere si de a se adresa gratuit justitiei si ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

*Consimtamantul nu poate fi retras cu privire la prelucrarea datelor necesare in derularea unui contract, in apararea drepturilor vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice sau in alte cazuri prevazute de lege.

Este necesar sa furnizati datele dumneavoastra in formularul de Creare Cont si/sau de Finalizare Comanda. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea inregistrarii unui cont sau de a efectua o comanda.

Puteti oricand sa va modificati consimtamantul si sa va exercitati oricare dintre drepturile privind protectia datelor cu caracter personal, in baza unei simple cereri adresate catre S.Heating-Welding S.R.L. la adresa office@sarkanykazan.ro.

Am luat toate masurile ca datele dumneavoastra (nume, telefon, email, adresa, IP) sa fie stocate cat mai in siguranta posibil, in conformitate cu standardele industriei si cu legislatia romana si europeana in vigoare.

Prin furnizarea datelor dumneavoastra în formularele din website si o data cu bifarea acceptului pentru Termeni si Conditii, va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre www.sarkanykazan.ro in vederea efectuarii platii online, a intocmirii documentelor fiscale si a livrarii comenzilor; datele dumneavoastra de identificare (nume, adresa, telefon) vor fi transmise, dupa caz, doar procesatorului de plati electronice si a companiei de transport.

Prin citirea Termenilor si Conditiilor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege.

S.Heating-Welding S.R.L. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau profilul (legături comerciale sau publicitare) site-urilor legate de acest site. Proprietarii acestor site-uri sunt pe deplin responsabili pentru conținutul lor.


Politica de retur

În conformitate cu OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din contract in termen de 14 zile, fara a da niciun motiv si fara penalitati. Perioada de retragere expira la 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o terta parte, alta decat transportatorul si indicata de dumneavoastra, a intrat in posesia fizica a bunurilor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, cu o declarație clara, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta,  sau e-mail.

Datele noastre sunt: S.Heating-Welding  SRL, Str Harghita, nr. 92, Miercurea Ciuc, E-mail: office@sarkanykazan.ro,
Telefon: 0752606620.
 În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este  obligatorie.
Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Costurile suplimentare sunt orice costuri (transport, livrare, pierderea de valoare a produselor din cauza manipulării necesare pentru a determina calitatea și funcționarea produselor, taxe poștale sau alte taxe) pe care consumatorul trebuie să le suporte atunci când își exercită dreptul de retragere.

Costurile de curierat nu sunt rambursabile. Livrarea standard este considerata livrare gratuita oferita de SARKANYKAZAN pentru comenzi mai mari. Vom procesa aceasta rambursare in acelasi mod ca si metoda de plata utilizata pentru tranzactia initială, cu exceptia cazului in care ati fost de acord in mod expres cu o alta metoda de rambursare; in orice caz, nu va vom percepe o taxa pentru o astfel de rambursare. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 

In cazul in care ati primit bunuri in legatura cu contractul, trebuie sa trimiteti bunurile sau sa ni-i livrati direct la oricare dintre locatiile enumerate pe pagina de contact www.sarkanykazan.ro, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termen de maximum 14 zile de la data notificarii de retragere. Termenul va fi considerat ca fiind respectat daca produsele sunt returnate inainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg.  
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, S.HEATING-WELDING  SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere va permite sa inspectati produsul, asa cum ati facut-o intr-un magazin, nu sa il puteti utiliza gratuit timp de 14 zile.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
·      prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
·      au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si o eticheta interna.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.
 
S.Heating-Welding SRL suporta costurile de returnare a bunurilor, in cazul in care este din vina sa (bunurile primite nu corespund comenzii, sunt diferite de cele solicitate in comanda).
 
Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email office@sarkanykazan.ro  .

 Acces restricționat si (dez)abonare 

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Exista zone in site care necesita inregistrare Logare, (cont nou) sau  Newsletter.

In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat. In cazul aplicarii pentru un credit in rate acordat de partenerii nostri, completarea CNP-ului este conditie obligatorie impusa de institutia care acorda finantare. Deasemenea, dupa momentul introducerii datelor personale in formularul de pe site, potentialul client poate fi contactat de unul dintre parteneri in vederea verificarii conditiilor pentru acordarea creditului, pentru formularea unei oferte /solutii de finantare.

Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

Utilizăm datele cu caracter personal în scopul îndeplinirii contractelor și al procesării comenzilor dumneavoastră. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor S.Heating-Welding SRL

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si a exprimat acordul,  S.Heating-Welding SRL poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant   S.Heating-Welding SRL pentru a finaliza aceasta procedura prin stergerea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.

In cazul in care ati adaugat produse in Cos, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant  Sarkanykazan, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.

Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajatii  S.Heating-Welding SRL care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

Model de formular de retragere (Faceți clic pe imagine pentru a descărca):